BADRUM

Funktion och trivsel

Badrummet är en central plats i hemmet. Vi hjälper dig att göra smarta val med lång hållbarhet.

INSTALLATION

Komplett Badrum

Våra rörmokare och snickare levererar ett komplett och färdigt badrum. VI har full kontroll över hela installationen.

KÖK

Köksplanering

Att planera nytt kök är roligt och det är många viktiga beslut som ska tas. Vi levererar både VVS och snickare.

BADRUM

Badrummet är en central plats i hemmet. Vi hjälper dig att göra smarta val med lång hållbarhet.

Våra rörmokare och snickare levererar ett komplett och färdigt badrum. VI har full kontroll över hela installationen. Vi levererar marknadsledande produkter för ditt nya badrum.

KONTAKT

KÖK

 

Att planera nytt kök är roligt och det är många viktiga beslut som ska tas för ett gott resultat med lång hållbarhet.

Våra rörmokare och snickare levererar ett komplett och färdigt badrum. VI har full kontroll över hela installationen. Vi levererar marknadsledande produkter för ditt nya badrum.

KONTAKT

badrum i Älmhult, ljungby och Markaryd

Badrummet är en central plats i hemmet, det är en frizon som ger dig möjlighet att stanna tillvaron en stund. Palmquist VVS i Älmhult, Ljungby och Markaryd hjälper dig att göra smarta val med lång hållbarhet. Våra rörmokare och snickare levererar nämligen ett komplett, funktionellt och färdigt badrum, utifrån dina personliga önskemål. För i vår värld är funktion och enkelhet lika viktigt som design. Låt oss bara veta dina personliga önskemål så sätter vi igång!

komplett och färdigt badrum

Palmquist VVS utför traditionell VVS-installation, service och reparation i Älmhult, Ljungby och Markaryd. Luta dig tillbaka och låt oss ta hand om ditt nya badrum. Vi har fullständig kontroll över hela installationen. Tillsammans kommer vi fatta många kloka beslut som främjar dig och dina specifika önskningar. Vi hjälper dig genom hela processen från första idé till ett färdigt badrum som du alltid har drömt om.

kvalitet, trygghet och kompetens

Palmquist VVS kan stolt titulera sig fjärde generationens företagare och över 100 år i branschen. Vi som driver företaget har gedigen branscherfarenhet och yrkesstolthet i ryggen. Med hjälp av dina idéer och vår kompetens hjälper vi dig att fatta rätt beslut. Tänk på att det är extremt viktigt att VVS-installationer utförs på rätt sätt – därför är det viktigt att alltid anlita rätt personer för ett uppdrag som en service eller installation. Hos Palmquist VVS kan du känna dig fullständigt trygg, vi utför allt på ett korrekt och fackmässigt sätt med behöriga elektriker och certifierade montörer.

Kontakta oss- din expert på badrum

Palmquist VVS är din personliga rörmokare i Älmhult, Ljungby och Markaryd som levererar marknadsledande produkter för ditt nya badrum. Har du några funderingar om oss eller om våra tjänster? Välkommen att kontakta oss på Palmquist VVS så svarar vi gärna på dina frågor eller lämnar en offert på ett önskat utfört arbete. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med ditt nya badrum!