Värmepump i Älmhult, Ljungby och Markaryd

Luft/VattenLäs mer!

Berg/Jord/SjöLäs mer!

Luft/LuftLäs mer!

LUFT/VATTENVÄRME | Genom att hämta energi från uteluften kan våra luft/vattenvärmepumpar sänka dina värmekostnader med upp till 70 procent. En IVT luft/vattenvärmepump fortsätter att leverera även när utetemperaturen närmar sig minus 20 grader.

BER/JORD/SJÖVÄRME | När du väljer en bergvärmepump från IVT kan du minska dina värmekostnader med så mycket som 80 procent. Energin som omvandlas till värme hämtas från ett 50-200 meter djupt borrhål.

LUFT/LUFTVÄRME | Våra luft/luftvärmepumpar, eller luftvärmepumpar som de också kallas, omvandlar energin i uteluften till värme. Via en tyst och effektiv fläkt sprids den sedan i ditt hus.

FrånluftLäs mer!

Större SystemLäs mer!

TillbehörLäs mer!

FRÅNLUFTSVÄRME | Våra frånluftsvärmepumpar återvinner värmen som redan finns i ditt hus, och som annars hade ventilerats ut. På så sätt kan de både producera värme och varmvatten till en mycket låg kostnad.

STÖRRE FASTIGHETER | IVT Geo är en värmepump med banbrytande teknik som minskar dina värmekostnader. Men det viktigaste skälet att välja den är faktiskt storleken. Vi har tillverkat IVT Geo i åtta olika effektstorlekar.

TILLBEHÖR | Våra tillbehör gör det ännu billigare att äga en värmepump. Och smidigare. Här hittar du allt från apparna som gör det enkelt att reglera temperaturen i ditt hem, till solfångare som ger extra varmvatten under sommarhalvåret.

Värmepump i Älmhult, ljungby och Markaryd

Söker du ett företag som erbjuder en värmepump av högsta kvalitet? Då har du hittat helt rätt! Palmquist VVS erbjuder ett brett utbud av värmepumpar för en miljövänlig och ekonomisk uppvärmning. Värmepumpar bidrar till både billigare och miljövänligare uppvärmning än direktvärmande el och oljeuppvärmning. Samtidigt också enklare och smidigare än exempelvis ved och pellets. En kort beskrivning av grundprincipen kring energikällan: Lagrad energi i berg, vatten eller luft förvandlas till värme.

Värmepump är ett enkelt sätt att värma ditt hus

Hos Palmquist i Älmhult, Ljungby och Markaryd hjälper vi dig att på ett energieffektivt och enkelt sätt omvandla energi till värme. Ingen bränselpåfyllning krävs och det ändå du behöver fundera på är hur varmt du vill ha det. Jämför vi energikällor kommer vi genast fram till att el -eller oljepannor är kostsamt eftersom priserna på både el och olja fortsätter stiga, ur en miljöaspekt är det inte heller försvarbart. Pellets kräver stort utrymme och innebär mycket arbete. Fjärrvärme är ett annat alternativ som är miljövänligare, men låser dig till en värmeleverantör med monopol på marknaden, som generellt sätt innebär att priserna höjs i en snabbare takt jämfört med på en konkurrensutsatt marknad.

Sänk dina värmekostnader med upp till 70%

Din värmepump använder gratis solenergi för att värma upp ditt hus, vilket innebär att din investering i princip blir lönsam från första dagen. Vi på Palmquist i Älmhult, Ljungby och Markaryd hjälper dig att sänka dina månadskostnader drastiskt. Beroende på vilka uppvärmningssystem du jämför med samt husets förutsättningar kan dina värmekostnader minska med upp till 70 procent.

en investering för framtiden

En värmepump innebär att ditt hus ökar i värde och om du i framtiden vill flytta och säljer huset vidare tjänar på ditt val. Med en värmepump behöver du inte bekymra dig över att värmen ska ta slut eftersom det ständigt lagras ny solenergi som värmepumpen i sin tur kan utnyttja. Palmquist hjälper dig med din värmepump-  en långsiktig investering.

Ett miljövänligt alternativ

Visste du att din värmepump använder sig av lagrad solenergi direkt från dig egen tomt. Värmepumpen ger tillbaka upp till fem gånger så mycket energi som den förbrukar. Effektiv lågenergiteknik kallar vi på Palmquist i Älmhult, Ljungby och Markaryd det.

Välkommen att kontakta oss för en offert på Värmepump!